IES el Foix

Moodle El Foix Itaca Ecobooks ieducacio
 
INSTITUT EL FOIX CAMPIÓ DEL JOVERD’18

El passat dissabte 10 de març uns 300 alumnes del nostre institut van participar en la novena edició del concurs de castells JOVErd, el concurs de castells organitzat pels Castellers de Vilafranca entre centres d’ensenyament de secundària de l’Alt Penedès, en el qual van participar-hi 5 centres.

A les 10h del matí, tots els participants es van anar concentrant a les portes de Cal Figarot. Enguany hi havia la novetat que el concurs es feia al carrer.

A les 10.30h les colles anaven passant fent pilars de benvinguda i es col·locaven en els diferents espais ubicats davant de Cal Figarot. Després de fer els pilars de presentació començàvem a fer les 4 rondes.

A la primera ronda les colles havien de fer com a mínim 10 pilars de 2 nets, amb bonificacions per cada pilar de més que fessin. Nosaltres, un cop més demostràvem que volíem guanyar i que no ho posaríem gens fàcil. Vam aconseguir 52 pilars envoltat per davant i per darrera.

A la segona ronda es va poder veure el set de cinc net que tot i que el vam lluitar una mica el vam descarregar amb molt d’èxit.

La tercera ronda vam fer el pilar de cinc amb folre de forma impecable. .

La quarta ronda consistia en realitzar els màxims pilars de 3 amb pinya i, una vegada coronat, s’havia de treure tot l’equip del baix (baix, crosses i cordó). I a més fer un pilar de 4 però aquest, sense haver de treure el baix. Nosaltres vam poder fer 8 pilars de 3 i un de 4.

Enguany hem aconseguit guanyar el concurs i quedar CAMPIONS!!!.

Felicitar a tothom que va venir aquesta jornada castellera: alumnes, exalumnes, pares i professors, que van col·laborar i facilitar la posada en escena de 300 alumnes.

L'esforç a valgut la pena i els valors pedagògics i educatius han predominat per sobre de tot.

Gràcies per fer possible aquest projecte i demostrar que amb el treball de tots es poden fer grans coses.

Aquest premi és de TOTS!!!

Gràcies a tots per fer gran l’institut!!

UNA PINYA, UN SENTIMENT, UN INSTITUT: EL FOIX!!!

 

joverd-18-a.jpg

 

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size