IES el Foix

Moodle El Foix Itaca Ecobooks ieducacio
 
Concurs castells 6è JoVerd

 

castells1.jpg

castells4.jpg

UNA PINYA, UN SENTIMENT, UN INSTITUT: EL FOIX!!!

El passat dissabte 25 d’abril més de 260 alumnes del nostre institut van participar en la sisena edició del concurs de castells JOVErd, el concurs de castells entre centres d’ensenyament de secundària de l’Alt Penedès, en el qual van participar-hi 7 centres.

Les colles participants a la cinquena edició del JOVErd van ser (per ordre d’actuació):

1r. Castellers del Foix

2n. Vailets de Sant Josep

3r. Castellers del Milà

4t. Grimpaires del Montagut

5è. Tirallongues del Pou de l’Eugeni d’Ors

6è. Bordegassos de l’Alt Penedès

7è. Colla Joves de Sant Elies

Un èxit rotund de participació amb uns 1000 alumnes.

Poc abans de les 10 del matí, tots els participants es van anar concentrant a les portes de Cal Figarot per tal de fer els pilars de presentació davant de Cal Figarot.

A la primera ronda les colles havien de fer com a mínim 10 pilars de 2 nets, amb bonificacions per cada pilar de més que fessin. Nosaltres, un cop més demostràvem que volíem guanyar i que no ho posaríem gens fàcil. Vam aconseguir 61 pilars envoltats per nois i noies.

castells2.jpg
A la segona ronda es va poder veure el set de cinc amb dos agulles i a la tercera el pilar de cinc amb folre. Les dues actuacions van ser impecables i ens posaven de capdavanters en el concurs.

La quarta ronda consistia en realitzar els màxims pilars de 3 amb pinya i, una vegada coronat, s’havia de treure tot l’equip del baix (baix, crosses i cordó). I a més fer un pilar de 4 però aquest, sense haver de treure el baix. Nosaltres vam poder fer 9 pilars de 3 i un de 4.

Després d’un final molt ajustat, per només 0,5punts de diferència vam ser subcampions, però això sí, amb sabor un any més de campions.

Enguany hi havia el premi especial Oriol Rossell on el jurat valorava l’institut amb els millors valors educatius. El premi va ser pel nostre institut El Foix on encoratjaven la quantitat d’alumnes participants i els valors de cohesió, integració, esforç i superació.

En definitiva premi al millor institut en pedagogia i esforç.

Donar les gràcies a tots els que heu fet possible que aquest projecte es consolidi demostrant que amb el treball de tots es poden fer grans coses.

Felicitar a tothom que va venir aquesta jornada castellera: alumnes, exalumnes, pares i professors, que van col·laborar i facilitar la posada en escena de més de 260 alumnes.

Gràcies a tots per fer gran l’institut!!

VISCA EL FOIX!!

 

 

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size