IES el Foix

Moodle El Foix Itaca Ecobooks ieducacio
 
XV edició de la Jornada per la Solidaritat

solidat151.jpg solidat15.jpg
solidaritat2015.png

El 20 de març l’ Institut El Foix celebra la Jornada per la Solidaritat. Aquesta Jornada serveix per reflexionar sobre la cultura de la pau, l’educació dels valors i el diàleg dels drets dels infants.

La Jornada s’estructura en dues franges. Una on hi ha tallers en què vénen diferents membres d’ONGs a presentar els projectes que desenvolupen a la comarca: un conte solidari; diàleg amb el Marroc; valors del Tibet; projectes a la República Dominicana; prevenció de la violència masclista; responsabilitat en la tinença d’animals... i l’altra franja on es prioritzen activitats lúdiques per fomentar la companyonia i les bones relacions: taller de castells; bitlles catalanes; jocs de lògica; massatges; street workout; ball i danses de Mallorca; ral·li fotogràfic... Aquests tallers estan dirigits per professors, alumnes i exalumnes del centre.


A l’hora del pati hi haurà una parada de comerç just on es podran comprar els diferents productes exposats.

La Jornada s’acabarà amb un acte de cloenda on hi haurà la lectura d’un poema i diferents mostres dels tallers realitzats.

Esperem gaudir d’una jornada on l’alumnat reflexioni sobre els valors, la integració , la cohesió , la solidaritat i la interculturalitat.

 

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size