IES el Foix

Moodle El Foix Itaca Ecobooks ieducacio
 
LA JORNADA DE LA SOLIDARITAT-18: TOT UN ÈXIT

 

La Jornada de la Solidaritat que vàrem celebrar a l'Institut el passat divendres 23 de març va ser tot un èxit, tant pel que fa a la participació i implicació dels nostres alumnes en els diferents tallers i xerrades, com en la quantitat de diners recaptats mitjançant la xocolatada solidària: 826,10 euros que ajudaran a fer avenços en la investigació del Càncer Infantil.

Aprofitem per explicitar de nou el nostre agraïment a totes les entitats i establiments col·laboradors tant en la xocolatada solidària com en les xerrades i tallers que es varen desenvolupar al llarg del matí. Fem extensiu aquest agraïment a tots els alumnes, exalumnes, famílies i professorat que s'hi va implicar desinteressadament.


Col·laboradors JORNADA SOLIDARITAT 2018:

ACCAPS - ADAP - ADF (Artur) - AMPA de l'Institut El Foix - Ajuntament de Sta. Margarida i els Monjos (Xavi) - Associació Amics Puerto Cabezas - Associació de gats de Sta. Margarida i els Monjos (Concepció) - Biblioteca Municipal - CAAD - Caprabo (Sta. Margarida i els Monjos) - Centre Informàtic Penedès (Adam) - Coopsetània - EqualMón (Ismael) - Entrepobles Penedès - Entre tots Penedès - Fleca El Maset (La Múnia) - Fleca J. Carbonell (Sta. Margarida i els Monjos) - Forestal (Pedro) - Forn de pa R. Esplugas (Sta Margarida i els Monjos) - Forn de pa Valls (La Ràpita) - Grup solidari La Granada - Hilbo (La Ràpita) - La Cantina de l'Institut El Foix - La Cova (Sta. Margarida i els Monjos) - La Granja Foods (Olèrdola) - Molí del Foix - Moviment estudiantil (Marc i Carlos) - Refugiat (Amer) - Tastets del Marroc (Rosa) -Tangram - Vilanimals.


_dsc0184.jpg

_dsc0238.jpg

_dsc0334.jpg
 

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size