IES el Foix

Moodle El Foix Itaca Ecobooks ieducacio
 
EXIT AL JOVERD 2016 DE L’INSTITUT EL FOIX
joverd162.jpg jovrd164.jpg

 

El passat dissabte 16 d’abril més de 270 alumnes del nostre institut van participar en la 7a edició del Joverd organitzat pels Castellers de Vilafranca en una diada castellera que enguany va acollir a 8 instituts i més de 1000 alumnes.

Les colles participants a la 7a edició del JOVErd van ser (per ordre d’actuació):

1r. Vailets de sant Josep

2n. Nous de Vilafranca

3r. Castellers El Foix

4t. Arreplegats del Milà

5è. Menairons d’Encamp

6è. Grimpaires del Montagut

7è. Els Bordegassos de l’Alt Penedès

8è. Tirallongues del Pou de l’Eugeni d’Ors

Poc abans de les 10 del matí, tots els participants es van anar concentrant a les portes de Cal Figarot per tal de fer els pilars de presentació. A les 10.30h les colles anaven entrant a Cal Figarot per fer les 4 rondes de castells.

A la primera ronda les colles havien de fer com a mínim 10 pilars de 2 nets, amb bonificacions per cada pilar de més que fessin. Nosaltres, un cop més demostràvem que volíem guanyar i que no ho posaríem gens fàcil. Vam aconseguir 65 pilars envoltats per nois i noies.

A la segona ronda es va poder veure el pilar de cinc amb folre i a la tercera el 3 de 5 aixecat per sota.

La quarta ronda consistia en realitzar els màxims pilars de 3 amb pinya i, una vegada coronat, s’havia de treure tot l’equip del baix (baix, crosses i cordó). I a més fer un pilar de 4 però aquest, sense haver de treure el baix. Nosaltres vam poder fer 10 pilars de 3 i un de 4. Malauradament un no es va poder comptabilitzar per manca de col·locació en alguna posició.

Després d’un final molt ajustat, vam ser subcampions, demostrant un any més un treball de VALORS: compromís, integració i cohesió de forma impecable.

Enguany vam tornar a fer la millor actuació deixant el llistó de l’institut a dalt de tot. Gràcies al professorat, direcció i alumnes per fer possible aquest projecte i demostrar que amb el treball de tots es poden fer grans coses..

Felicitar a tothom que va venir aquesta jornada castellera: alumnes, exalumnes, pares i professors, que van col·laborar i facilitar la posada en escena de 270 alumnes.

Aquest premi és per tots vosaltres!!! Gràcies. Gràcies i mil gràcies!!!

Una pinya, un sentiment i UN INSTITUT: EL FOIX!!


joverd163.jpg joverd161.jpg

 

 

[+]
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size